Zgjidhni një nga lulet dhe ne do t’ju tregojmë se kush jeni vërtet
Transmetuar më 08-06-2019, 12:14

Shumë gjëra në botë pasqyrojnë personalitetin tonë, dhe në veçanti lulet. Të kesh një preferencë për këtë apo atë lloj mund të thuash shumë për veten dhe mënyrën se si na çon në mendimin dhe sjelljen çdo ditë. Këtu janë disa shembuj, në sajë të këtij testi.

Trëndafili: Nëse ju pëlqen kjo atëherë ju jeni të ëmbël dhe romantik.

Karafili: është një nga llojet më të njohura të luleve. Dhe nuk është rastësi që sugjeron pasion, intensitet dhe ndjenjë sfide.

Luledielli: E verdha e petales së saj sugjeron gëzim, dëshirë për liri dhe talent. Por edhe padurim.

Jasemine: Qetësia e saj është karakteristikë e një prirjeje të qetë, të relaksuar, një qëndrim që të tjerët kanë tendencë të përfitojnë.

Orkide: midis të gjitha llojeve ekzistuese të luleve, kjo është ajo që është më e lidhur me ndjekjen e suksesit në çdo fushë. Por mos harroni se qëllimet arrihen edhe duke bashkëpunuar me njerëzit, dhe jo vetëm duke u konkurruar me ta.

Margerita: kushdo që e vlerëson këtë lloj lule është zakonisht një person besnik dhe bujar, por gjithashtu i shqetësuar dhe vendos shumë (madje shumë) besim tek të tjerët./b.l/noa.al/

Loading...
loading...
Loading...