“Duhet dialog”, Manjani: Nëse synon lumturimin e palëve, u shoftë kjo ide
Transmetuar më 15-05-2019, 18:23

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ironizon deklaratat e ndërkombëtarëve për dialog politik.

Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Manjani shkruan se nëse dialogu synon "lumturimin" e palëve politike, apo kryetarëve të partive, u shoftë kjo ide, ndërsa thekson se Shqipërisë i duhet sot vetëm një datë zgjedhjesh politike dhe duhet rivendosur pluralizmi politik në Parlament.

"Duhet dialog politik"- thonë. Dakort! Në parim, dialogu është koncept i pakundërshtueshëm. Pyetja e vërtetë është: Për çfarë e me ç’objektiv?

Nëse dialogu synon "lumturimin" e palëve politike, apo kryetarëve të partive, u shoftë kjo ide! Nuk kemi hiç nevojë për këtë. Shqipërisë i duhet sot vetëm një datë zgjedhjesh politike. Duhet rivendosur pluralizmi politik në Parlament.

Pastaj vijnë të tjerat…Nëse ky është objektivi i dialogut po, e mirëpresim!”, shkruan Manjani.

Loading...
Loading...