Testoni sytë, numri që shihni në foto do tregon nëse keni probleme të shikimit
Transmetuar më 15-05-2019, 15:19

A keni probleme vizioni? Ky test do t’ju tregojë nëse keni probleme të shikimit.

Shikoni këtë imazh të shtrembëruar: Shifrat e mundshme variojnë nga 3246 nëse vuani nga astigmatizmi ( kur nuk keni asnjë pikë të fokusit) dhe miopi, deri në 3240 nëse keni vetëm astigmatizëm, në 1246 për ata që kanë miopi dhe 1240 nëse keni vizion të përsosur.

Nëse shihni 3246: keni astigmatizëm dhe miopi

Nëse shihni 3240: keni astigmatizëm, por jo miopi

Nëse shihni 1246: keni miopi, por jo astigmatizëm

Nëse shihni 1240: nuk ka problem!/b.l/noa.al/

Loading...
Loading...