Mjaft u lodhët, zbardhni dhëmbët për 2 minuta
Transmetuar më 13-05-2019, 20:42

Jepini fund shpenzimeve të shumta për të zbardhur dhëmbët, pasi do iu sugjerojmë diçka më të thjeshtë.

Produktet i keni në kuzhinën tuaj. Ju duken vetëm sodë buke dhe lëng limoni, pork y i fundit duhet përdorur me kujdes.

Ne do të rekomandojmë këtë vetëm për raste të veçanta, sikundër janë takimet me një djalë apo vajzë.

Gjithashtu, sigurohuni që mos të pastroni dhëmbët për 30 minuta pasi t’i zbardhni.

Mjafton të përzieni këto dy produkte dhe të bëni një larje normale me furçë. /k.k/noa.al/

Loading...
loading...
Loading...