Shenjat që ju paralajmërojnë se jeni të rrethuar nga një person i keq
Transmetuar më 13-05-2019, 16:11

Energjia negative e njerëzve mund të ndryshojë shumë jetën tonë; për keq. Këtu janë disa shenja që do t’ju ndihmojnë të kuptoni se kur mund t’i hasni.

1.Ata shfrytëzojnë fatkeqësitë e të tjerëve

Ata janë të lumtur kur diçka e keqe u ndodh të tjerëve dhe ata përpiqen të shfrytëzojnë këto situata për përfitime personale. Nëse gjërat shkojnë keq, ata janë të lumtur.

2.Ata janë manipulues

Ata duan të kontrollojnë dhe manipulojnë gjithçka dhe të gjithë. Kur nuk kanë fuqi për një situatë, ata ndihen të pakëndshëm.

3.Janë të pandershëm

Ndershmëria nuk është forca e tyre. Ata do të duan të gënjejnë për gjëra të vogla dhe të mëdha. Ata gjithmonë thonë gënjeshtra, shtrembërojnë realitetin në avantazhin e tyre. Duke na bërë viktima të këtyre situatave.

4.Ata janë mashtrues

Ata mashtrojnë, mashtrojnë, mashtrojnë, gënjejnë, transformojnë realitetin sipas situatës.

5.Janë njerëz mizorë

Kjo është karakteristika më e fortë e njerëzve të këqij. Mizoria është e natyrshme tek ata, edhe kur përpiqen ta fshehin. Veprimet e tyre janë kryer gjithmonë për të dëmtuar të tjerët.

6.Ata nuk janë kurrë përgjegjës

Ata mohojnë të gjitha përgjegjësitë në atë që bëjnë ata, sepse nuk kanë moral, nuk kanë pakënaqësi, nuk mund të thonë se ata janë të keq. Asnjëherë nuk ndjehen fajtor, madje as nuk ndihen të përgjegjshëm për atë që ata bëjnë.

7.Ata janë njerëz racistë

Ata janë racistë, homofobik dhe seksistë./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...