Vetëm 1 përqind e njerëzve mund ta gjejnë, çfarë shihni përveç qenit
Transmetuar më 11-05-2019, 14:27

Ata që e kanë bërë këtë imazh deklarojnë se vetëm 1 përqind e njerëzve mund të shohin dy gjëra të ndryshme.

Në pamje të parë duket sikur kemi të bëjmë vetëm me kokën e një qeni, por gaboheni.

Merrni disa minuta kohë dhe përpiquni që të gjeni se çfarë fshihet tjetër në këtë imazh.

Në të është edhe një kokë njeriu me kapele, por që është e vështirë për t’u dalluar pa u përqëndruar mirë.

Nëse e gjetët, ju jeni pjesë e asaj katëgorie të paktë personash që e ka bërë një gjë të tillë. /k.k/noa.al/

Loading...
loading...
Loading...