VIDEO/ Flakët pushtojnë pallatin, tmerri i djalit që del nga dritarja
Transmetuar më 03-05-2019, 00:47

Flakët që përfshinë një ndërtese në Rusi, kanë bërë që një fëmijë nëntëvjeçar të dalë nga dritarja.

Teksa po qëndronte mbi kondicioner ai bërtiste fuqishëm dhe kërkonte ndihmë.

Mirëpo, zjarrfikësit që provuan t’ia ofronin një palë shkallë, e patën të pamundur.

Dhe shkaku ishte prej disa pemëve që ndodheshin poshtë.

Meqenëse arritën të shuanin flakën, atë e kthyen sërish brenda në banesë dhe ai shpëtoi pa asnjë lëndim.

Loading...
Loading...