Fotografi hidhet në valët më të mëdha në botë për të kapur pamjet spektakolare
Transmetuar më 02-05-2019, 16:27

Clark Little është një fotograf i specializuar për këtë lloj sporti, i cili është kthyer edhe në argëtimin dhe pasionin e tij.

Një surfer ekspert, pasionin e tij e ka nisur që në vitin 2007, kur ai vendosi të fillojë fotografimin e mjedisit në të cilin kalon pjesën më të madhe të kohës së tij, detit dhe valëve!

Por ndryshe nga shumica e fotografive të këtij zhanri, fotot e realizuara prej tij janë të pabesueshme dhe spektakolare, sepse ato nuk janë bërë nga plazhi, por drejtpërdrejt nga brenda valës.

Rezultati i tyre është mahnitëse, për tu përfshirë edhe ju sadopak brenda këtyre pamjeve spektakolare mjafton të shihni fotogalerinë që noa.al sjell vetëm për ju.

Ndani këto fotografi të mrekullueshme me miqtë tuaj!/b.l/noa.al/

Loading...
Loading...