Loading...
VIDEO/ Djali që thyen rekord Gines për tundje në lisharës
Transmetuar më 22-04-2019, 23:51

Adoleshenti i Zelandës së Re Charlie O’Brien thyen rekordin botëror Guinness për lëkundjen pa pushim në lisharës.

Ai u lëkund për më shumë se 33 orë rresht në një park publik çlodhjeje.

Dhe kësaj ia doli duke bërë vetëm një pushim prej pesë minutash çdo orë për të ngrënë, për të pirë dhe për të shkuar në banjë.

Shikoni videon

Loading...
Loading...