Loading...
Zgjidhni një nga këto 4 simbole dhe zbuloni mesazhin e rezervuar për ju
Transmetuar më 14-04-2019, 10:57

Megjithëse engjëjt nuk janë të dukshëm, ata janë gjithmonë rreth nesh. Shikoni këtë imazh dhe zgjidhni simbolin që ju tërheq më së shumti dhe zbuloni çfarë mesazhi keni për veten tuaj:

Zile: Nëse zilja është simboli që më ka impresionuar, kjo do të thotë që po kalon një periudhë "zgjimi". Këmbanat përdoren në shumë fe dhe gjatë festimeve. Zhurma e ziles anulon energjinë e ndenjur dhe përshpejton ardhjen e: mundësive të reja, njerëz të rinj, interesa të reja, ide të reja dhe shëndet të mirë. Trupi, mendja dhe fryma juaj po përjetojnë një periudhë rizgjimi.

Kurora: Nëse jeni tërhequr nga kurora, kjo do të thotë që engjëlli juaj po vendos një kurorë në kokë për t’ju përgëzuar. Kjo ndoshta është sepse ju jeni të mençur sa të falënderoni dhe të blini gjithçka që keni dhe merrni, pavarësisht nga të gjitha vështirësitë dhe problemet që keni.

Shpata: Shpata është simboli i Kryeengjëllit Michael, engjëllit luftarak. Nëse e keni zgjedhur këtë simbol, do të thotë që ju në mënyrë të pandërgjegjshme ju thirrni këtë Kryeengjëll për t’ju ndihmuar dhe mbrojtur. Edhe nëse nuk e kuptoni, ai është pranë jush për t’ju ndihmuar të luftoni demonët tuaj të brendshëm (zakone të padrejta, frikë, negativitet dhe pasiguri).

Harpa: Muzikë Harp resonates në një frekuencë të veçantë ka dhe një efekt qetësues dhe shërues. Nëse e keni zgjedhur këtë simbol, engjëlli juaj do t’ju tregojë se po afrohet një periudhë paqeje, pranimi dhe lumturie./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...