E pranojnë serbët: Kosovën e kemi humbur
Transmetuar më 07-04-2019, 22:30

Gati gjysma e serbëve në Serbi, regjimi i të cilëve kreu masakra ndaj shqiptarëve, po mendon se Kosova është e humbur.

Tani nuk ka mbetur më shumë se gjysma e popullsisë së Serbisë që nuk e pranon të jetë humbur Kosova.

Pjesa tjetër e pranon këtë fakt për vendin që shpalli pavarësinë më 17 shkurt 2008 dhe që për mbi 100 vjet e mbajtën nën kontroll si pjesë të tyre.

Hulumtimi i fundit i bërë nga Instituti për Çështje Evropiane në Beograd e konfirmon këtë.

Megjithatë, rreth 70 për qind e tyre janë kundër njohjes së pavarësisë së Kosovës. 

Loading...
Loading...