13 gjëra të sikletshme që bëjnë femrat, por meshkujt nuk i dinë
Transmetuar më 15-03-2019, 12:43

Përdorin reçipeta komode por të shëmtuara– Kur nuk kanë takime intime, femrat priren të rrinë komode, duke veshur reçipeta të rehatshme dhe aspak të shëmtuara. Po ashtu zgjedhin reçipeta të vjetra, të cilat janë për momentet e rehatisë.

Shohin me vëmendje tamponin pasi e heqin– Një veprim spontan, për të kuptuar se sa gjak kanë humbur gjatë atyre orëve. E njëjta gjë bëhet edhe pas pastrimit me letër higjienike.

Prekin zonën intime– Kur janë të shpërqendruara, shpesh femrat prekin zonën e tyre intime.

Depilimi– Heqin të gjitha qimet dhe më tej shikojnë “miken” e tyre të kënaqura.

Veshin mbathje të vjetra- Kur nuk kanë kujt t’ia tregojnë veshin mbathje të vjetra, për të mos dëmtuar ato seksi. I veshin edhe kur kanë ndonjë të grisur.

Hanë ushqimin që iu bie mes gjinjve– Femrat që kanë gjinj të bëshëm, e gjejnë shpesh veten me ushqim mes tyre, shkruan noa.al. Duke qenë se është diçka që ju ndodh shpesh, ato e rimarrin sërish ushqimin dhe e hanë.

Përdorin reçipetat si xhep– Shumë femra, fshehin para në gjinj. Por ndodh që shpesh të harrojnë se çfarë kanë veshur brenda.

Heqin reçipetat pa hequr bluzën– Sapo hyjnë në shtëpi nuk rezistojnë dot, ato heqin reçipetat duke nxjerrë rripat poshtë bluzës.

Lozin me gjinjtë para pasqyrës– I bëjnë veprime eksituese, dhe përfytyrojnë se si mund të duket më bukur, shkruan noa.al. Shohin edhe gjinjtë e tyre teksa kërcejnë.

Shkulin qimet nga gjinjtë– Rrini të qetë! Të gjitha femrat kanë qime në gjinj, kush më shumë, kush më pak!

Depilojnë vetëm pjesët që duken– Femrat depilojnë zakonisht pjesët që duken, por shpesh harrojnë gishtat e këmbëve.

Shkulin qimet rreth kërthizës– Një pjesë e mirë e femrave ka qime rreth kërthizës dhe kështu për të mos u dukur shëmtuar, ato preferojnë që ti heqin.

Thajnë zonën intime me tharëse- Ky është një veprim që bëhet shpesh, për të shmangur lagështinë nga zona intime dhe për të parandaluar infeksionet. /a.y/noa.al