“Përplasje” në emision! “Ke 10 milionë euro”, Fevziu: Fjala jote në vesh të perëndisë
Transmetuar më 14-03-2019, 22:49

"Përplasje" në "Opinion" këtë mbrëmje me akuza dhe kundërakuza, ku janë përmendur shifra të larta parash.

Gazetari Alfred Peza duke iu përgjigjur akuzave të sekretarit të përgjithshëm të Partisë Demokratike, mbi pasurinë e tij 1 milionë euroshe deklaroi shifra të çmendura për drejtuesin e emisionit “Opinion”.

Sipas zotit Peza, drejtuesi i emisionit “Opinion” ka pasuri 10 milionë euro.

Blendi Fevziu (me të qeshur): Sa, sa… Po ku i kam unë?!

Alfred Peza: Armand Shkullaku ka vilën 1 milion euro…

Armand Shkullaku: Jo jo, 1 milion e 200 mijë euro…

Blendi Fevziu: Zoti Peza, fjala jote në vesh të perëndisë…

Më poshtë keni videon e debatit: