Keni dëgjuar për sapunin inox? Ja pse duhet ta përdorni atë
Transmetuar më 14-03-2019, 18:10

Sapuni inox është risi e ditëve të fundit. Nëse deri kohët e fundit ajo ishte e tepruar dhe e pazakontë, tani mund ta blesh pothuajse kudo. Por lind një pyetje: a është me të vërtetë kaq e dobishme?

Njerëzit të cilët kalojnë shumë kohë në kuzhinë e dinë se shumë produkte kanë një aromë të veçantë dhe kjo mund të mbetet në duar edhe pasi të jenë larë. Sapun Stainless Steel zgjidh këtë problem me lehtësi.

Ka shumë përparësi:

Efektshmëria e sapunit të çelikut është e njëjtë me atë të sapunit të zakonshëm; Është e ripërdorshme, prandaj nuk ka nevojë ta riblini atë çdo herë, kjo do t’ju kursejë para;

Është e pashkatërrueshme; nuk shkakton dëme në lëkurë; është e freskët dhe e këndshme për t’u prekur; eliminon çdo erë, madje edhe atë të duhanit.

Si ta përdorni sapunin e çelikut?

Është shumë e thjeshtë: lani duart tuaja si sapun normal për 30-40 sekonda; por mos harroni ta përdorni ujë të ftohtë.

Me çfarë është bërë?

Është një aliazh i veçantë prej çeliku inox që eliminon erëra të pakëndshme.

Por a ka fuqi të largojë vërtetë erën ne keqe?

Absolutisht po. Gjëja e rëndësishme është të ndiqni udhëzimet në letër: fërkoji duart me sapun për të paktën 30 sekonda në ujë të ftohtë./b.l/noa.al/