Këto shenja mund të tregojnë se gruaja juaj është gati të largohet nga ju
Transmetuar më 13-03-2019, 16:10

Dashuria është e mrekullueshme për të jetuar, ajo mund t’i japë emocionet vërtet jashtë të tjerëve. Nga ana tjetër, ka pasoja shkatërruese që çojnë në të qenurit shumë keq kur largoheni ose jeni lënë nga personi që keni dashur për një kohë të gjatë.

Shenjat që gruaja juaj është gati të largohet nga ju

Nëse do të ishit mbi çdo gjë para dhe pastaj do të zbrisni dhe nuk do të jeni, ka rreziqe që diçka po thyhet, duke bërë krahasime me të kaluarën mund të jenë të rëndësishme gjithashtu dhe mbi të gjitha nëse ajo që ndodhi më parë nuk ndodh.

Nëse shihni se nuk ka më telefonata dhe mesazhe përveç indiferencës kjo është e rrezikshme.

Nëse partnerja thotë lamtumirë ndaj mirësisë dhe nuk flisni më së bashku për të ardhmen, ajo me të vërtetë rrezikon të jetë gjithçka në krizë dhe që me të vërtetë çdo gjë mund të shpërthejë.

Nëse filloni të grindeni gjatë gjithë kohës dhe filloni të debatoni me çdo pretekst kjo mund të jetë arsyeja për të biseduar me personin që ju intereson dhe të përpiqeni ta kuptoni./b.l/noa.al/