Pak kanë pasur sukses, jeni në gjendje të identifikoni të gjithë kuajt?
Transmetuar më 12-03-2019, 17:02

Iluzionet optike dhe puzzles vizuale janë të gjitha bujë në internet, është kënaqësi për të provuar shikimin dhe mbi të gjitha mprehtësinë që të përpiqesh të zgjidhësh këto puzzla.

Iluzionet optike që ne do të propozojmë fshehin disa kuaj. Ju sfidojmë që t’i identifikoni të gjithë.

Artisti Bev Doolittle në vitin 1975 pikturoi një pikturë që ai zgjodhi ta quante "Pintos". Ka kuaj që shkrihen me sfondin, a mund t’i vini re ato?

Shumë njerëz u ndalën për ta parë këtë pikturë, më poshtë do të gjeni edhe përgjigjen.

Piktura tjetër quhet "Shtatë Kuaj", është pothuajse e pamundur t’i gjesh të gjitha pa ndihmën vizuale. Mund t’i gjeni të gjitha ato?

Katër nga shtatë kuaj janë menjëherë të njohura.

Këtu janë tre të tjera që nuk mund të gjenden.

A i keni identifikuar të gjithë kuajt? Nëse e ndani artikullin me miqtë tuaj, sfidojini ata./b.l/noa.al/