Pesë ditët më të mira të muajit mars për të prerë flokët
Transmetuar më 11-03-2019, 17:43

Astrologët, siç e dini, janë në gjendje të shpjegojnë gjithçka na ndodh në jetë me lëvizjen e Hënës. Nuk mbeten thjesht këshillat e gjysheve.

Edhe flokët, të gjatë apo të shkurtër, ndikohen nga Hëna dhe sinjalet e saj. Nëse i presim në ditët më të mira, atëherë stimulojmë rritjen ose jo në periudha të ndryshme.

Sa i përket muajit mars, astrologët thonë se ditët më të mira për të prerë flokët dhe për të stimuluar rritjen e tyre janë:

19 mars, 2019

20 mars, 2019

21 mars, 2019

24 mars, 2019

31 mars, 2019