Personaliteti, varet nga forma e gishtit tuaj të madh
Transmetuar më 11-03-2019, 16:46

Shumë detaje fizike dhe anatomike janë në gjendje të ndikojnë në karakteristikat njohëse dhe personalitetin. Gjithashtu forma e gishtit.

Dhe shumë gjëra janë të ndërlidhura me njëra-tjetrën edhe kur duket se nuk duken. Për shembull, forma e gishtit ndryshon nga personi në person, dhe kjo mund të jetë një element i aftë të karakterizojë karakterin e secilit.

1.Gjysma e sipërme më e madhe se gjysma e poshtme- ne do të kemi të bëjmë me një person perfeksionist. Një nga ata që duan të marrin përgjegjësinë, sepse ata dinë të merren me ta.

2.Gjysma e poshtme më e madhe se gjysma e sipërme – ne kemi vendosur një individ shumë të shoqërueshëm. Dhe kjo synon të arrijë gjithmonë objektivat duke u mbështetur te të tjerët.

3.Të dyja gjysmat me madhësi të njëjtë- ai person do të jetë i etur për të balancuar dhe harmonik. Lloji i individit që shmang emocionet.

4.Gishti lakuar- është një person, që zotëron një mendje dinake dhe një aftësi të fortë për t’iu përshtatur çdo rrethane.

5.Gishti është sinonim me rregullsinë, saktësi … ndjekin një rrugë, që ju e keni studiuar me kujdes dhe të planifikuar./b.l/noa.al/