Transmetuar më 08-03-2019, 20:44

Në një listë të publikuar nga “The Economist”, shteti, popullsia e të cilit është më e kënaqur seksualisht, është Zvicra.

Lista vijon me Spanjën në vend të dytë dhe Italinë në vendin e tretë.

Renditja vijon më pas me, Brazilin, Greqinë, Hollandën, Meksikën, Indinë, Australinë dhe Nigerinë.

Më poshtë lista e 10 vendeve më të kënaqura seksualisht:

Image