Transmetuar më 05-03-2019, 23:15

Vaji i ullirit është një produkt i cili ju ndihmon për të eleminuar një sërë problemesh si; dhembja e kokës, era e keqe nga goja, pagjumësia.

Të gjitha këto janë sëmundje dhe gjendje që mund të përmirësohen, apo edhe largohen me shpëlarjen e gojës me vaj.

Shpëlarja e gojës me vaj është metoda më e njohur e pastrimit të organizmit nga helmet.

Në gojën tonë gjenden baktere të shumta, kërpudha dhe përbërës të tjerë të dëmshëm.

Nëse këta përbërës të dëmshëm qëndrojnë në gojë për një kohë të gjatë, atëherë ato mund të depërtojnë më thellë në organizëm dhe të shkaktojnë sëmundje.