Transmetuar më 05-03-2019, 18:30

Kohët e fundit është folur shumë se Apple ka planifikuar që të mos nxjerrë më rregullisht çdo shtator modele të reja të iphone, duke vlerësuar se teknologjia ka arritur pikun e zbulimit dhe për rrjedhojë nuk mund të prodhohen kaq shpesh telefonë të rinj, pasi risitë sa vijnë e po pakësohen.

Por për kompani kineze dhe të tjera në Azi, duket se vrulli teknologjik nuk ka të ndalur.

Së fundi, siç raporton noa.al, po nis gara e ethshme e telefonave smart që jo vetëm kanë më të mirat e teknologjisë së fundit, por edhe risinë e palosjes si të jesh duke mbajtur në dorë një gazetë.

Huawei ka prezantuar në Mobile World Congress, telefonin e tij të ri që shikoni në galerinë e fotove dhe videon më poshtë.

Ai është Mate X dhe konsiderohet si telefoni i palosshëm më premtues deri më tani. Ai cilësohet dhe si telefoni i palosshëm më i shpejtë ndonjëherë, pasi suporton rrjetin 5G. Ekrani i Mate X është 6.6 inç apo 2,480 x 1,148.

Kur hapet ekrani shkon në 8 inç 2,480 x 2,220, gjë që mundëson shfaqjen e materialeve, sikur të ishin dy telefona në të njëjtën kohë.

Mate X del në treg me çmim prej 2,299 eurosh. /noa.al/

Shënim: Ky nuk është një lajm i sponsorizuar.

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-39

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-14

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-19

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-10

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-20

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-9

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-23

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-22

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-24

huaweimatex1

huawei-mate-x-mwc-2019

huawei-mate-x-mwc-2019-3

huawei-mate-x-1

huawei-mate-x-2

huawei-mate-x-3

huawei-mate-x-4

huawei-mate-x-5

huawei-mate-x-6

huawei-mate-x-7

huawei-mate-x-mwc-2019-10

huawei-mate-x-mwc-2019-11

huawei-mate-x-mwc-2019-12

huawei-mate-x-mwc-2019-13

huawei-mate-x-mwc-2019-14

huawei-mate-x-mwc-2019-15

huawei-mate-x-mwc-2019-16

huawei-mate-x-mwc-2019-17

huawei-mate-x-mwc-2019-18

huawei-mate-x-mwc-2019-19

huawei-mate-x-mwc-2019-2

huawei-mate-x-mwc-2019-20

huawei-mate-x-mwc-2019-21

huawei-mate-x-mwc-2019-22

huawei-mate-x-mwc-2019-23

mwc19-huaweimatex

huawei-mate-x-mwc-2019-25

huawei-mate-x-mwc-2019-9

huawei-mate-x-mwc-2019-4

huawei-mate-x-mwc-2019-5

huawei-mate-x-mwc-2019-6

huawei-mate-x-mwc-2019-7

huawei-mate-x-mwc-2019-on-stage-richard-yu-2

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-39

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-14

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-19

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-10

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-20

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-9

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-11

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-15

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-16

huawei-mate-x-hands-on-mwc-2019-3