Transmetuar më 03-03-2019, 23:11

Astrologët japin parashikime të ndryshme për shenjat e horoskopit.

Çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta që e bën atë të veçantë.

Së fundmi astrologët kanë përcaktuar se personat që i përkasin shenjës së Dashit, duan që të tjerët t’i shkojnë nga pas.

Dashi

Dashi njihet si një shenjë që dëshiron që të tjerët t’i shkojnë nga pas.

Nëse një Dash nuk ka interes personal, nuk e nis fare diçka.

Ata njihen si persona luftarakë por dhe shumë egoistë./a.k/noa.al/