Transmetuar më 05-02-2019, 20:52

Facebook më në fund ka një lajm të mirë për përdoruesit e saj.

Lajmi i ri lidhet me mesazhet që dërgoni nëpërmjet Messenger.

Messenger, aplikacioni i Facebook, sjell mundësinë për të fshirë një mesazh që e keni çuar dhe më pas jeni penduar.

Duke nisur nga sot, opsioni “Remove” do të jetë disponueshëm për të gjithë, duke ju dhënë mundësinë të fshini një mesazh të dërguar, si në biseda individuale, ashtu edhe në grupe.

Por kujdes, keni vetëm 10 minuta kohë nga momenti që e dërgoni një mesazh për ta fshirë atë.

Një lajm i mirë ky apo jo?/a.k/noa.al/