Transmetuar më 02-02-2019, 10:30

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës jep një mesazh të rëndësishëm, për gjithë ata që janë përzgjedhur për Lotarinë Amerikane.

Bëhet fjalë për ditën e takimit që do lihet në ambasadë dhe për dokumentet që kërkohen.

“Informacion i rëndësishëm për të përzgjedhurit e DV2019: Juve do t’ju caktohet një datë takimi vetëm nëse i dërgoni elektronikisht KCC-së dokumentet tuaja.

KCC do t’ju dërgojë një email me listën e dokumenteve të kërkuara. Lutemi vizitoni  https://dvselectee.state.gov #pyetanen”, thotë ambasada amerikane. /a.y/noa.al

Lotaria Amerikane, ambasada jep një njoftim të rëndësishëm