Të kapur mat, kafshët e egra pozojnë para aparatit fotografik
Transmetuar më 03-01-2019, 15:34

Fotografët tanzanianë, Pol Xhoyson Hiks dhe Tom Sullam, kanë themeluar një garë për fotot më komike nga natyra e egër.

Çdo vit mblidhen foto kafshësh shumë komike, dhe gjykohen nga një juri njerëzish shumë seriozë.

Konkursi ka disa vite që vazhdon dhe ka pasur sukses. Këto janë disa nga finalistët të vitit 2018.