Të rinjtë në Britani shfrenohen natën e ndërrimit të viteve, veprime të pahijshme në publik
Transmetuar më 02-01-2019, 22:35

Viti i Ri 2019 është festuar në të gjithë botën në mënyra nga më të ndryshmet.

Ndërkohë më poshte ju sjellim disa foto sesi është festuar në Britani, ku të rinjtë kanë dëfryer deri në orët e para të mëngjesit.

Të rinjtë shihen nën ndikimin e alkoolit dhe drogës, disa edhe zhveshur, duke dhuruar pamje edhe më shumë se sa duhet.

Fotot tregojnë veprime të pahijshme të tyre, të kryera në publik.

Komentet kanë qenë të shumta dhe negative në rrejtet sociale në lidhje me këto veprime.

Për më shumë detaje ju mund të shihni fotografitë e mëposhtme./a.k/noa.al/