Transmetuar më 22-12-2018, 07:36

Kjo periudhë pushimesh nuk duhet të jetë rasti i dembelizmit dhe abuzimit me peshën tuaj.

Sigurisht jeni të lirë të konsumoni sa të doni, por edhe të jeni të vetëdijshëm për tu stërvitur në mënyrë që yndyrën dhe kaloritë e fituar gjatë kësaj periudhe ti harxhoni.

Vendosni një balancë mes palestrës dhe festimeve në mënyrë që të mbani një peshë të qëndrueshme dhe të mos fitoni ato kilogramët që të gjithë marrim këto dy javë.

5 minuta ushtrime për të mbajtur trupin në formë, dhe kërceni dhe formoni muskujt njëkohësisht, është forma më e mirë për të mbajtur një trup në formë. /k.k/noa.al/