Transmetuar më 19-12-2018, 22:03
Foto ilustruese

Familja nuk ka asnjë informacion për vendndodhjen e tyre, shkruan “Panorama”.

Familjarët kanë bërë denoncim në komisariatin e policisë për zhdukjen e vajzave 13-vjeçare.

Policia ka shpallur në kërkim dy vajzat e zhdukura dhe po punon për gjetjen e tyre.

“Kemi bërë kontrolle në shumë ambiente në Tiranë dhe po punojmë për gjetjen e vajzave”- shprehet policia.

Ndërkohë, për ngjarjen nuk ka ende një njoftim zyrtar për zhdukjen e tyre.