Transmetuar më 17-12-2018, 21:50

Këto janë 5 shenjat që tregojnë se jeni bërë për njëri-tjetrin:

Mund të jeni të prekshëm

Kur lejoni veten të jeni të prekshëm, jetoni autentikisht. Duhet të jeni të vërtetë. Nuk ka bukuri më të madhe se sa kur pranoni gabimet tuaja dhe ato të të tjerëve. Dashuria e vërtetë lulëzon në këtë ndjeshmëri. Nëse mund ta ndani dhe hapni shpirtin pa u kritikuar, kjo është një shenjë e mrekullueshme.

Respektoni njëri-tjetrin

Vlerësimi i ndërsjellë kërkon një nivel të pjekur besimi dhe respekti. Respekti kërkon ndershmëri. Forma më e mirë e dashurisë është se si sillesh me të tjerët në një marrëdhënie. Në këtë gjendje respekti fillon duke ndarë gjërat që nuk doni t’ia thoni askujt. Respekti është i merituar.

Nuk jeni xheloz

Ju dëshironi të kaloni kohë me njëri-tjetrin, por gjithashtu kërkoni hapësirë të mjaftueshme. Nuk ka xhelozi në marrëdhënie, sepse ende mbetet si individë. Nuk ka tension me pasiguritë e së kaluarës, sepse ndiheni rehat me dhe pa, njëri-tjetrin gjatë gjithë kohës. Kaloni kohë me miqtë tuaj.

Buzëqeshni së bashku

Harmonia vjen natyrshëm. Ju argëtoheni së bashku. Buzëqeshja është gjithmonë e pranishme në marrëdhënien tuaj. Shpesh, kjo lloj marrëdhënie fillon me miqësinë. Ju jepni veten mjaftueshëm për të qenë autentik.

Rriteni së bashku

Ne zgjojmë versionet më të mira të mundshme të vetes për njëri-tjetrin. Bëhuni hulumtues dhe aventurierë në kërkim të mënyrave për t’i sjellë gëzim njëri-tjetrit. Pranoni gjithçka pa u ndjerë të gjykuar.

Nëse marrëdhënia juaj bazohet në admirim dhe frymëzim për tjetrin, ju keni gjetur një gur në jetën tuaj.

Nuk ka një manual të përcaktuar për marrëdhëniet, por këto shenja do t’ju ndihmojnë të filloni. Zemra juaj do t’ju njoftojë kur të gjeni personin e duhur.