Transmetuar më 16-12-2018, 20:46

Flokët janë një nga prioritetet fizike të njerëzve që u kushtojnë shumë rëndësi.

Në fakt, shumë i trajtojnë me metoda të larmishme, të tjerë i ngjyrosin apo i presin shpesh.

Megjithatë, pothuajse çdo gjë ka efektet e saj negative. Por po ju tregojmë një për një truk për të shmangur rënien e flokëve.

Pothuajse të gjithë, në disa periudha, humbasin shumë flokë dhe kjo mund të shkaktohet nga stresi ose ndryshimet hormonale.

Në disa raste mund të shkaktohet edhe nga ngjyrosja e tepruar.

Shumë njerëz përdorin metoda shumë të shtrenjta që vështirë se funksionojnë.

Ju nevojitet: një gjysmë banane, një e verdhë veze, një lugë çaji me mjaltë organik dhe një gjysmë gotë birre.

Pastaj, përzieni të gjithë përbërësit deri sa të merrni një paste homogjene, pasi e vendosni në të gjitha pikat ku mungesa e flokëve është më e dukshme dhe e lini të punojë për rreth dy orë dhe pastaj ju mund ta lani atë me produktet e zakonshme.

Ju menjëherë mund të vëreni se flokët tuaj do të jenë shumë. /k.k/noa.al/