Transmetuar më 15-12-2018, 22:58

Njerëzit më pasionantë për seks kanë lindur në muajt që vijojnë më poshtë:

Janar

Kur bëhet fjalë për seksin, personat që kanë lindur në janar, janë shumë të lumtur të eksperimentojnë! Asnjëherë nuk thonë jo dhe adhurojnë të sfidojnë veten.

Prill

Seksi me personat që kanë lindur në muajin prill është i nxehtë, pasionant dhe shumë intesiv. Ata duan të jenë superior në shtrat! Ok, mos fluturoni shumë se kjo ndodh për 10 minuta, pasi më pas lodhen dhe heqin dorë.

Qershor

Nuk ndaleni pa provuar çdo pozicion të mundshëm në shtrat sepse jeni kurioz për gjithçka. E preferuara juaj është seksi në telefon  dhe të flisni pisët në shtrat! Nëse të tjerët përmendin romanticitet, jeni gati të nxirrni ushqimin./a.k/noa.al/