Transmetuar më 14-12-2018, 15:30

Ftohja zgjat mesatarisht katër deri në gjashtë ditë, dhe nëse simptomat zgjasin më shumë, pyetni veten se çfarë po bëni gabim.

Ajo shkaktohet nga 200 lloje të viruseve të ndryshme që nuk trajtohen me antibiotikë, pasi viruset nuk reagojnë ndaj tyre.

Zakonisht, dhimbja e fytit dhe rrjedhja e hundës ndodhin së pari. Pas kësaj, ka një përzierje të hundës dhe një kollë më të dobët.

Këto janë gabimet që bëni për shkak të të cilave nuk ju kalon ftohja: Ju nuk pushoni mjaftueshëm, nuk pini lëngje sa duhet, jeni nën stres, nuk e pranoni se jeni ftohur.