Transmetuar më 13-12-2018, 23:07

Ju ka ndodhur ndonjëherë që të refuzoheni për seks nga një femër?

Dilni me tipet e femrave që vijojnë si më poshtë dhe nuk do të keni më dështime.

Ja cilat femra nuk refuzojnë ftesën për seks.

-Femra hakmarrëse

Kjo është femër e cila është duke e marrë veten pas divorcit dhe është emocionalisht jo e qendrueshme.

Ka mundësi të jetë e dehur, prandaj mos u befasoni nëse fillon të sillet në mënyrë të pahijshme.

-Femra që ka dalë për tu argëtuar me grup vajzash

Ky tip femre dëshiron të argëtohet, të dehet dhe të bëjë seks, çdo gjë ndodh në mbrëmjet argëtuese të vajzave./a.k/noa.al/