Transmetuar më 12-12-2018, 20:24

Astrologët japin parashikime të ndryshme për shenjat e horoskopit.

Çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta që e bën atë të veçantë.

Së fundmi astrologët kanë përcaktuar se për personat që i përkasin shenjës së Shigjetarit i pret ngritje në të gjitha fushat e jetës.

Shigjetarët deri në pranverën e vitit 2019 duhet të marrin energjinë, dhuratat që i jep universi por nuk

duhet të bëhen shumë optimistë sepse i neglizhon pengesat ose detajet dhe pëson ndonjë gjë të keqe.

I pret një ngritje më lart, pritet një kthesë e rëndësishme në jetën e tyre./a.k/noa.al/