Transmetuar më 09-12-2018, 19:18

Një studente e veshur me xhakovento të verdhë, energjike edhe pse e lodhur nga një ditë e gjatë në protestë, ka reaguar ndryshe nga ai që dukej si ‘qëndrimi zyrtar’ i protestës këto ditë.

Protestuesit kanë kthyer mbrasht gjatë ditës së tretë dhe të katërt mbështetësit e kauzës së mosshembjes së Teatrit, të cilët protestojnë që prej qershorit, por edhe ata të Astirit që dalin çdo ditë në demonstrata, prej një muaji.

Arsimi është i lidhur me të gjitha, ka thënë studentjapër gazetaren e  Fax Neës, Edona Haklaj që raporton nga terreni.

“Çfarë mjekësh do të dalin nesër nëse nuk ka arsim të mirë? Çfarë gazetarësh do të raportojnë nesër nëse nuk ka arsim të mirë. Arsimi nuk është vetëm i yni, por i të gjithëve, prandaj i ftojmë të gjithë të në bashkohen.

Tashmë nuk ka të bëjë më me një VKM, por me është shumë më e madhe se aq’, ka thënë studentja e Mjekësisë, Estela Nazarko.