Transmetuar më 09-12-2018, 15:12

Shprehja thotë që “Ti je ajo çfarë ha” dhe nëse doni të jeni akoma më të bukur shtoni produktet ushqimore tëmëposhtme në dietën tuaj.

Truri juaj mund të shohë rezultate serioze.

Shpesh nuk mëndojmë gjatë për atë çfarë hamë por studimi më i ri thotë se ekzistojnë ushqime nga të cilat bëhemi më të zgjuar.

Ato janë:

Vaji i peshkut

Perimet me gjethe të gjelbra

Vezët

Çaji i gjelbër

Çokollata.