Transmetuar më 06-12-2018, 19:42

Ish-diktatori Enver Hoxha duket se ka qenë i apasionuar pas orëve të dorës.

Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë në vend.

Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari.

Disa janë me rripa lëkure e të tjera me zinxhir, siç mund ta shikoni edhe në këto fotografi.

Sot, ato gjenden në duart e koleksionistëve.