Transmetuar më 03-12-2018, 20:40

Puntata e kësaj fundjave e “Shiko kush luan”, drejtuar nga Luana Vjollca solli plot të qeshura dhe surpriza.

Një ndër sfidat ku zbulohen të thëna e të pathëna është edhe loja “Ndaje ose haje” ku konkurrentët, të vënë përballë njëri-tjetrit, duhet t’i përgjigjen pyetjeve ose të hanë ushqimet e tmerrshme në tavolinën e përgatitur nga stafi “mistrec” i “Shiko kush luan”.

Dren Abazi u vu përballë një pyetjeje të vështirë të cilën e kaloi me shumë sportivitet.

Ai duhet të thoshte emrin e këngëtares komerciale, me të cilën pavarësisht klikimeve dhe ndjekësve të shumtë që ajo ka, nuk do të bashkëpunonte kurrë.

Artisti u përgjigj duke refuzuar ushqimin e “tmerrshëm” dhe tha emrin e Encës.