Transmetuar më 03-12-2018, 11:27

Nëpërmjet vizatimit që shikoni do të bëjmë një lojë e cila zbulon shumë për personalitetin tuaj. Çfarë shihni të parin një burrë apo një grua?

Mbani parasysh se vlen vetëm ajo që shikoni të parën!

Nëse të parën gjë që shihni është një grua, atëherë me shumë mundësi keni një prirje natyrale për mendime abstrakte dhe të pëlqen më shumë teoria se sa praktika.

Në të njëjtën kohë nuk je një person perfeksionit, por preferon të vëzhgosh gjithçka në kompleks se sa në detaje. Në raportet në çift nuk dini të falni mashtrimet, ndërsa në miqësi jeni selektiv.

Nëse shikoni imazhin e një burri atëherë, jeni një person shumë i ndershëm dhe me parime të shëndetshme, të cilat jo domosdoshmërisht janë në përputhje me atë të shoqërisë. Ndër të tjera jeni të fiksuar pas detajeve, pasi e dini mirë se edhe një detaj i pakuptimtë në pamje të parë, në të vërtetë bën diferencën, shkruan noa.al. E keni shumë të vështirë që të besoni, por në fund arrini që të falni. /a.y/noa.al