Transmetuar më 02-12-2018, 22:50

Sëmundjet e zemrës janë shtuar shumë vitet e fundit. Por ka një lajm të mirë për të luftuar problemet me këtë organ të trupit.

Shumë prej sëmundjeve kronike mund të parandalohen nëse ato janë shkaktuar kryesisht nga alkooli, dieta e varfër, mënyra e dobët e jetesës dhe mungesa e aktivitetit fizik.

Më poshtë do të gjeni një përzierje që do t’ju ndihmojë të keni një shëndet të mirë të përgjithshëm.

Përbërësit:

2 karrota organike

4 portokallë organikë

1 panxhar organik

Mënyra e përdorimit:

Vendos të gjitha përbërësit në një shtrydhëse frutash e perimesh.

Pijeni atë menjëherë.