Transmetuar më 02-12-2018, 21:52

U hodh sot shorti ku u përcaktuan grupet me skuadrat që do të luajnë në eleminatoret e Kampionatit Europian 2020.

Do të jenë 55 ekipe të cilat do të ndeshen në grupet respektive.

Shqipëria do ta fillojë garën kualifikuese në 22 Mars 2019 kundër Turqisë në shtëpi, dhe do ta përfundojë në 17 Nëntor 2019 me Francën, po në shtëpi.

Grupi H:

Ndeshja e parë, 22 Mars 2019: Shqipëri-Turqi

Ndeshja e dytë, 25 Mars 2019: Andorra-Shqipëri

Ndeshja e tretë, 8 Qershor 2019: Islandë-Shqipëri

Ndeshja e katërt, 11 Qershor 2019: Shqipëri-Moldavi

Ndeshja e pestë, 7 Shtator 2019: Francë-Shqipëri

Ndeshja e gjashtë, 10 Shtator 2019: Shqipëri-Islandë

Ndeshja e shtatë, 11 Tetor 2019: Turqi-Shqipëri

Ndeshja e tetë, 14 Tetor 201: Moldavi-Shqipëri

Ndeshja e nëntë, 14 Nëntor 2019: Shqipëri-Andorra

Ndeshja e dhjetë, 19 Nëntor 2019: Shqipëri-Francë

NOA Sondazh