Buzë të buta edhe gjatë dimrit? Ndiqni këto këshilla
Transmetuar më 30-11-2018, 11:41

Ardhja e dimrit kryesisht shoqërohet me lëkurë më të irrituar, më të thatë apo nganjëherë ndikon edhe në skuqjen e lëkurës.

Buzët po ashtu mund të dëmtohen nga kjo stinë, dhe është me rëndësi që t’i mbani në gjendje të mirë.

Më poshtë keni disa këshilla që buzët t’i keni të buta edhe gjatë dimrit:

Përdorni vetëm buzëkuq me bazë të kremave apo vajeve të buta,

Mos i lëpini buzët

Shmangni kafshimin e buzëve, apo heqjen e lëkurës së thatë

Menjëherë trajtoni të çarat e buzëve.

Loading...