Transmetuar më 21-11-2018, 09:09

Disa aktorë dhe këngëtarë preferojnë që të përdorin në skenë dhe në ekran emra të shkurtuar apo pseudonime, krejt ndryshe nga emrat e tyre.

Ka nga ata që përdorin emrat e fëmijërisë, emrat e roleve apo të tjerë.

Më poshtë noa.al, sjell emrat e vërtetë të 15 personazheve të njohur të ekranit, të cilët ne i njohim ndryshe.

Sophia Loren- Sofia Villani Scicolone

Stevie Wonder-  Stevland Hardaway Morris

Lana Del Rey- Elizabeth Woolridge Grant

Lady Gaga-  Stefani Joanne Angelina Germanotta

Nicholas Cage-  Nicholas Kim Coppola

Tom Cruise-  Thomas Cruise Mapother IV

Jean-Claude Van Damme-  Jean-Claude Camille François Van Varenberg

Freddie Mercury-  Farrokh Bulsara

Jean Reno-  Juan Moreno y Herrera Jiménez

Winona Ryder-  Winona Laura Horowitz

Hulk Hogan- Terry Gene Bollea

Vin Diesel- Mark Sinclair

Whoopi Goldberg-  Caryn Elaine Johnson

Ben Kingsley- Krishna Pandit Bhanji

Miley Ray Cyrus-  Destiny Hope Cyrus. /a.y/noa.al