Transmetuar më 07-11-2018, 23:59

Ja pse nuk duhet t’i dilni para një personi të Demit!

Astrologët japin parashikime të ndryshme për shenjat e horoskopit.

Çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta që e bën atë të veçantë.

Së fundmi astrologët kanë përcaktuar se personat që i përkasin shenjës së Demit, janë kokëfortë, materialistë por edhe xhelozë të sëmurë.

Tregoni kujdes, nëse keni të bëni me ta.

DEMI

Personat në shenjën e Demit janë kokëfortë dhe kjo s’do ndryshojë kurrë.

Konsiderohen injorantë dhe të pasjellshëm përballë ndjenjave të personave të tjerë.

E kanë me përtesë edhe të marrin frymë, nëse nuk i motivon me arsye të forta për atë veprim.

Dhe për ta mbyllur janë materialistë dhe posesivë, gjithashtu në marrëdhënie janë xhelozë të sëmurë./a.k/noa.al/