Transmetuar më 09-08-2018, 17:54

Gomerët janë të zgjuar dhe aspak kokëfortë.

Ndonjëherë ata hedhin shqelma, por janë të qetë nga natyra.

Në shumicën e vendeve, gomerët shërbejnë si kafshë ngarkese, por a e meritojnë ata këtë trajtim?

Në këtë fermë të Nju Jorkut të quajtur Donkey Park, veshgjatët i ndihmojnë njerëzit të heqin stresin dhe të ndihen rehat.

Për më tepër shihni pamjet e mëposhtme që të kuptoni se çfarë ndodh në këtë fermë: