Transmetuar më 12-06-2018, 22:17

Këtu janë arsyet pse mund ta keni të vështirë ta doni një Luan

Ata janë pronarë

Normalisht, Luanëve nuk u pëlqen të ndajnë asgjë, shkruan ShkodraNews. Ata janë shumë të besueshëm, të përkushtuar, gjithmonë i kushtojnë vëmendje të veçantë njerëzve të dashur, e çfarë është e tyre, është vetëm e tyre! Pikë!

Ata janë udhëheqës të lindur

Një nga arsyet pse luanët janë aq seksuale është siguria e tyre. Ata janë të sigurtë dhe të balancuar, ata janë udhëheqës të natyrshëm në çdo situatë.

Ata janë arrogantë

Luanët nganjëherë mund të jenë mjaft arrogantë. Krenaria e tyre dhe prirja e tyre për t’u mburrur mund të fillojnë të irritojnë njerëzit përreth.

Ata janë intolerantë

Luanët nuk e dinë se çfarë janë toleranca dhe durimi. Gjërat që kërkojnë kohë, nuk i tërheqin ato.