Transmetuar më 13-05-2018, 20:55

Sandalet që të gjithë i kemi patur dikur, po kthehen në industrinë e modës nga një markat botërore dhe shumë të famshme.

Këto sandale, me të cilat janë rritur shumë fëmijë po kthehen përsëri, por kësaj herë nga “Gucci”.

Sandalet e famshme tani mbajnë logon e “Gucci” dhe kushtojnë 500 dollarë.

A do t’i blinit?