Transmetuar më 04-05-2018, 13:29

Për shumë femra ka rëndësi që mashkulli të zgjasë sa më shumë në shtrat, ndërsa për disa të tjera e rëndësishme është “taktika”.

Sipas studimeve të kryera rezulton se, një marrëdhënie seksuale zgjat nga 33 sekonda deri në 44 minuta, ndërsa kohëzgjatja mesatare është 5,4 minuta.

Por sa do donin femrat të zgjaste akti në mënyrë që ato të mbeteshin vërtetë të kënaqura?

Kompania “Prolong” në Australi ka kryer një sondazh dhe ka vënë re se përgjigjja e tyre ndryshon sipas moshës.

Grupmosha 20-35 vjeç mendon se seksi duhet të zgjasë 16 minuta. Ajo 36-44 vjeç mendon se ideale do të ishte 16,12 minuta, ndërsa grupmosha 45-54 vjeç është shprehur se kohëzgjatja e seksit duhet të jetë 17,3 minuta.

Meshkuj, zbuloni nëse edhe ju e kënaqni aq sa duhet partneren…/a.m./noa.al/