Transmetuar më 04-05-2018, 11:40

Shtëpia është prona për të cilën shumë prej nesh punojmë e luftojmë gjithë jetën.

Kjo pasi shtëpia e ëndrrave dihet se kushton shumë. Por ka edhe nga ata që kanë ide krejt të kundërta dhe me vlera modeste arrijnë të kenë shtëpinë e preferuar.

Materialet që përdorim, projekti, madhësia dhe arredimi përcaktojnë shumë rreth vlerës së shtëpisë sonë.

Por veç vilave dhe shtëpive të ngjashme me pallate mbretërore, për shumë persona  shtëpia e ëndrrave mund të jetë edhe një ambjent i mbyllur vetëm një metër katror…

Më poshtë, keni disa foto me shtëpitë më të pazakonta në botë./a.m./noa.al/