Transmetuar më 16-04-2018, 19:48

Një student në Universitetin e Prishtinës kishte një kërkesë të çuditshme të cilën e bëri publike.

Ai shpërndau mesazhin në muret e Fakultetit Filologjik ku edhe studion.

“Kam nevojë për seks”, shkruante ai dhe bashkëngjitur ndodhej numri i tij i telefonit që në foto ne po e shfaqim të censuruar.

Nuk dihet nëse këtë mesazh e ka shkruar vetë studenti që ka këtë numër, apo dikush i ka bërë ndonjë shaka pa kripë.

Por sido që të jetë, shkolla nuk është vendi ku të shkruhen të tilla mesazhe./a.m./noa.al/